Der sættes pris på Kolding Beachvolleyklub

Kolding Beachvolleyklub kåret som “ÅRETS FORENING 2014”

Kolding Beachvolley var nomineret til titlen som “Årets Forening 2014” forud for Kolding Kommunes fritidsfest fredag d. 30. januar 2015, og mange af KBVs frivillige medlemmer var mødt forventningsfulde op til fejringen af fritiden og frivilligheden i kommunens idrætsforeninger.

Klubben tog prisen hjem – på baggrund af det store arbejde, der er lavet med at etablere Beach Park Kolding, samt den store forøgelse i antallet af medlemmer fra 30 til 150 på blot et år. Det er allerede lykkedes at afholde sportsevents som udsolgte DM-tourstævner, internationalt elite-damestævne og skolestævner med 150-200 elever pr. stævne.

pris_åretsforening2014

Anders Bech Mathiesen, formand for Kolding Beachvolley, tog imod prisen foran 660 mennesker i TREFOR-hallen.

Fra takketalen:

“Det er dejligt, at beachvolley, som er en nichesport, fylder så meget i Kolding. Beach Park Kolding er blevet et naturligt samlingspunkt.
Tusind tak for prisen. Det kommer af, at man tænker stort nogle gange – og udfører det”.

Det er stort for Kolding Beachvolley, at klubben efter kun 1,5 års levetid kan være så veletableret og favne så bredt. Vi er nu klar til en fremragende sæson 2015, som kun bliver endnu bedre end den foregående. Det bliver ikke halvgjort, men 100%, som altid.

Og det var en stor aften for Kolding Beachvolley på flere planer. Der var også anerkendelse til klubbens ledelse i kommunens anden nomineringskategori, idet Anders Bech Mathiesen var med i opløbet til titlen “Årets Idrætsleder 2014”.

Fra Kolding Beachvolley skal der lyde en stor tak for den store opbakning fra både Kolding Kommune, Kolding by, opland og de udefrakommende brugere samt al den positive opmærksomhed, vi i 2014 også fik fra pressen.
Vi bukker i sandet! 🙂


Læs mere:
Artikler om nomineringen og kåringen side 10 og 14 i Kolding Ugeavis.
PDF om de Nominerede til Årets Forening 2014.