Kolding Open 2013

Dato: 13. og 14. juli fra kl. 9.00


 

Danish Beachvolley Tour 2013 er nået til Kolding, hvor Kolding Beachvolley er værter for en af sæsonens højdepunkter! Kom og se med – der dystes på højt plan i 3 rækker i Beach Park Kolding!

Smash og sved vil fyge gennem luften midt i Design City Kolding, når byens nye beach park lægger sand til sit første officielle beachvolleystævne, Kolding Open.

I weekenden den 13. og 14. juli indtager nogle af landets bedste beachvolleyspillere banerne i Kolding Åpark, og som arrangør af stævnet glæder Kolding Beachvolleyklub sig meget til at give denne oplevelse til Koldings borgere.

Op til 200 spillere fra bredden til eliten vil deltage i stævnet, ligesom de danske beachvolleylandshold vil være repræsenteret med flere spillere – blandt andre ved Anders Lund Höyer og hans spillemakker og lillebror, Søren Höyer, der også kæmper sammen i udlandet på de store internationale Tours.

Til gode rytmer fra højttalerne vil spillerne på tomandshold kæmpe det bedste, de har lært om stævnets førstepladser, og der er meget på spil, da holdene dyster “point”, og topplaceringerne giver adgang til Beachvolley Tourens afsluttende finalestævne senere på sæsonen på Amager.

Så tag solhatten, solcremen og tæppet/strandstolen med og kom og oplev, hvordan der kæmpes i den publikumsvenlige og teknisk krævende sportsgren. Kolding Beachvolley glæder sig til en medrivende weekend for publikum med masser af kampe på højt niveau!

Tid: Lørdag og søndag d. 13. og 14. juli fra kl. 9.00

Sted: Beach Park Kolding, Kolding Åpark 2, 6000 Kolding

Parkering i nærheden.
Mulighed for køb af mad og drikke.
Ranglister uploades tirsdag inden stævnet på www.beachvolley.dk

KONTAKT
Anders Bech Mathiesen

Mobil: 22 40 98 90
E-mail: andersbmath@hotmail.com
Mere info:
www.facebook.com/beachparkkolding
www.beachvolley.dk
Beach Park Kolding, Kolding Åpark 2, 6000 Kolding